O nama

O nama

GP Imag inženjering doo je visokoprofesionalno građevinsko preduzeće, koje je od 1999 godine prisutno na srpskom tržištu i posluje uspešno u oblasti visokogradnje. Stručnost i iskustvo zaposlenih koji prate i primenjuju nova saznanja, dostignuća, tehnologije, građenja i materijala, omogućava nam da maksimalno poštujemo potrebe i zahteve naručioca poslova. GP Imag inženjering poseduje licencu za izvodjenje gradjevinskih radova na objektima visokogradnje.

Istorijat

GP Imag inženjering  je registrovan krajem 2006. godine, ali je u srpskom gradjevinarstvu prisutan od 1999.

Dokumenta

pdf-64Potvrda o PDV-u

 

pdf-64PDV indetifikacija

 

pdf-64APR

 

 

Kooperanti kao deo tima

Posebna karakteristika našeg rada je i višegodišnja uspešna saradnja sa stalnim kooperantima zanatsko-završnih radova, koji su postali deo tima GP Imag inženjering -a. Ovakav nacin poslovanja omogucava nam da ne povecavamo broj zaposlenih, a da postižemo maksimalan kvalitet izvedenih radova. Profesionalnim radom smo izgradili cvrsto medjusobno poverenje izmedju poslovnih partnera i nas.

Stručni radni tim

Glavna prednost GP Imag inženjering -a, u odnosu na konkurenciju na tržištu naših usluga je naš stručni radni tim- manji smo, bolje organizovani i funkcionišemo kao vrlo uigran, koherentan tim. Konstantno motivisemo, neprekidno strucno usavrsavamo, poboljsavamo standarde i socijalnu sigurnost svojih zaposlenih.

Pridruži Nam Se

Pošaljite nam zahtev za izradu idejnog projekta i provere zemljišta.
Pošalji zahtev